Het concept ‘Mister Men’

Mister Men is een winkelconcept bedacht door de vijfde generatie van de familie De Waele, na meer dan 120 jaar ervaring in de klassieke herenmode vonden ze het tijd voor vernieuwing. Daarom openen Charlotte en Yannick deze tweede zaak.
Mister Men is een winkelconcept waarin fashion wordt gecombineerd met drinks en attitude.

VOOR MEER FOTO’S KLIK HIER.

FASHION

Bij Mister Men kan je terecht voor hippe kleding, van een jeans en T-shirt tot een trendy blazer en dit in de stijl URBAN FASHION. Je kan rustig dwalen in de winkel en je outfit samenstellen of als je liever geholpen wordt, krijg je de nodige begeleiding om een nieuwe look te vinden.

DRINKS

Je kan bij Mister Men niet alleen kleding vinden, er is ook een bar. Hier kan je rustig iets komen drinken, genieten van hippe muziek en surfen op de gratis WiFi en dit voor iedere bezoeker.
Kan je niet blijven? Dan is er ook take away koffie.

ATTITUDE

Naast kleding en een bar, vind je bij Mister Men ook heel wat leuke accessoires. Zo zijn er oortjes, headphones, iPhone cases, zonnebrillen en veel meer. Het is een lifestyle winkel waarin een man alles kan vinden om zijn uitstraling compleet te maken. Gezien onze DJ installatie permanent aanwezig is kan je deze dus ook gratis komen gebruiken!

www.mistermen.be

Leave a Reply